دکوراسیون داخلی درختکاری - پانل های آلومینیومی مانند چوب

- Dec 01, 2017 -

9.jpg

تعداد زیادی از پانل های آلومینیومی مانند چوب مانند آلومینیوم کل کل داخلی مرکز محله شانگهای را به هم می زنند و جامعه محلی را به هم متصل می کنند و فضای گرم و صادقانه ایجاد می کنند.

پروژه تحت آزمایشگاه Wutopia Lab به عنوان آخرین بخش از باشگاه جامعه Onepark Gubei طراحی شده است که قبلا دیگر فضاهای مانند تناسب اندام، یوگا، SPA، استخر شنا، قهوه، زمین بازی کودکان را تکمیل کرده است.


10.jpg


توسعه دهنده می خواست فضایی شبیه "اجتماعی" ایجاد کند، تمرکز خود را بر نحوه استفاده از ساختمان ها به عنوان یک ابزار، برای فعال کردن معنی مراکز اجتماعی تحت شرایط بازدارنده محدود داخلی و همچنین برای گسترش ارتباطات محله ها


1.JPG


ساختمان دو طبقه، که در مجموع فضای 1000 متر مربع است، شامل اتاق کنفرانس، اتاق خواندن، کتابخانه کودکان، گالری و اتاق صوتی و تصویری است. در Onepark Gubei واقع شده است - یک منطقه مسکونی در سطح بالایی و یک محل پربار در شانگهای - بازدیدکنندگان ساختمان را با پله های چوبی بزرگ پوشانده می شود که می تواند به عنوان یک فضای عمومی برای انتخاب و نگاه سریع به کتاب استفاده شود.

7.jpg


معماران می خواستند ایده ای از صحنه های خواندن و هنر آزاد در فضای داخلی ایجاد کنند. آنها به منظور طراحي مجدد طرح که قبلا ساخت و ساز را آغاز کرده بود، سفارش داده شد. در اجرای خاص، معماران از شیوه ای مناسب و اقتصادی تر برای مداخله در تغییرات طراحی استفاده می کنند.

بدون تغییر ساختار اصلی، منطقه بندی، هنجارها و دیگر طرح های طرح مورد، کل فضای محیطی دوباره متولد می شود. در طبقه ورودی (طبقه بالا)، منحنی آلومینیوم پنبه ای از جنس چوب به طور صریح افزایش می یابد و سقوط می کند، لوسترهای ابر مانند در مکان جاری می شوند، مثل اینکه سبز حیاط به داخل دعوت شده و برای ایجاد فضای آزاد مانند جنگل طراحی شده است. ساکنین محله می توانند ماسک را در زندگی اجتماعی حذف کنند و ارتباطی آرام در اینجا با شادی جشنواره داشته باشند. 6.jpg

"به عنوان مردم نیاز به غرق شدن، معماران از یک منطقه بزرگ سیاه و سفید به منظور ضعف درجه فعالیت استفاده کردند و بیشتر از سیاه و نور استفاده می کنند تا یک فضای خصوصی تر و مدیتیشن در بال و حمام ایجاد شود" .

معماران می خواستند خلق و خوی مرموز ترین حمام را در کل جامعه ایجاد کنند. مرکز محله به دیدگاه معماری ارتباطات و تفکر آزاد رسید.

3.jpg


5.jpg